café-bar

Επιστροφή
 
+ + -
Paraty and Loft
Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

 

 

Δεν είναι ανάγκη να ταξιδέψεις ως τη Βραζιλία όταν μια βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια του κέντρου της Θεσσαλονίκης στα Λαδάδικα σε οδηγήσει στο Paraty. Με αφόρμηση την αρχιτεκτονική από το ομώνυμο γραφικό ψαροχώρι της Βραζιλίας, ο multispace Paraty and Loft είναι ένας πολυεπίπεδος χώρος, που μας κάνει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Με vintage έπιπλα, στοιχεία art deco στα σαλόνια του και ένα παλιό πιάνο για stand, σίγουρα θα βρείτε την αγαπημένη σας γωνιά. Μάλιστα με την προσωπική επίβλεψη της Έφης Γιοσμά, η διακόσμηση ανανεώνεται συνεχώς με νέα στοιχεία και έπιπλα να προτίθενται ή να αντικαθιστούν παλιότερα, κρατώντας πάντα σταθερή μία πολυτελή σπιτική διάθεση.

 

 

Απολαυστικά ροφήματα και ευρεία κάβα

 Εδώ οι σοκολάτες και cappuccino είναι και τα highlights του καταστήματος, ενώ τη γιορτινή περίοδο το drink stylist απογειώνεται και τα ροφήματα να γίνονται ακόμα πιο καλλιτεχνικώς απολαυστικά! Καθώς βραδιάζει, στο προσκήνιο έρχεται η πλήρως ενημερωμένη κάβα ποτών και κρασιών, που αγγίζει έως τις 100 ετικέτες, ενώ τα cocktails αποτελούν μία δική τους κατηγορία εξίσου ευρεία και ιδιαίτερη. Μάλιστα, εδώ μπορείτε να βρείτε και εκθέσεις αντικειμένων τέχνης, όπου φιλοξενούνται κατά διαστήματα στον πολυχώρο.

 


Πρωινά καλλιτεχνήματα με αυγό

Επιπλέον, κάθε Σάββατο και Κυριακή τα πρωινά εδώ χαρακτηρίζονται από αυθεντικές γεύσεις και άφθονους συνδυασμούς με κοινό παρονομαστή το αυγό. Από τις 11:00 έως τις 15:00 η κουζίνα ενδελεχώς αναμιγνύει, συνδυάζει και ψήνει τις πιο περίτεχνες γεύσεις, οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα σας καθηλώσουν.

Aνεβαίνοντας στο Νεοϋορκέζικο loft

Ανεβαίνοντας τώρα στον ψηλότερο όροφο, μεταφερόμαστε στο Loft, έναν χώρο που θυμίζει Νεοϋορκέζικο loft, με διαφορετική διακόσμηση και ambience. Μας υποδέχεται από Παρασκευή έως Κυριακή από το απόγευμα, ενώ την εορταστική περίοδο το βρίσκουμε ανοιχτό κάθε μέρα. Τα συγκλονιστικά cocktails του, που τα έχουν επιμεληθεί αποκλειστικά για το χώρο έμπειροι mixologists του Loft team έχουν τη δική τους φιλοσοφία και δύναται ικανοποιήσουν και τις πιο επίμονες απαιτήσεις. Ξεφυλλίζοντας τη cocktail list, με τον αισθαντικό τίτλο Eau de Perfumeria de Salonique, μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ Chanel No5, Gentleman, Terre D’ Hermes, Be Delicious και άλλες αρωματικές συνθέσεις. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να αποσυντονιστείτε από τις γευστικές επιλογές, αλλά γι’ αυτό έχουν προνοήσει, προσθέτοντας στην περιγραφή του κάθε cocktail τη δομή του. Βρείτε λοιπόν το δικό σας Base, Body, Heart και απολαύστε εγγυημένα ένα διαφορετικό cocktail night.

 

 

 

Festive Events, Djs και φαγητό

Πολλά υποσχόμενη είναι η εορταστική περίοδος στο Paraty and Loft, με το πρόγραμμα να ξεκινάει από τις 18/12 και να διαρκεί έως τις 6/1. Από τα events μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν σίγουρα τα All Day Parties των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και τα τρία Pastry & Party στις 21 και 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου, όπου ένας μεγάλος πάγκος θα μοιράζεται μεταξύ της τέχνης του Ioanni Simina και του Dj Stelio Karoulia. Τέλος, σημειώνουμε στο πρόγραμμά μας το live που θα φιλοξενήσει στις 2 του νέου έτους, με μουσικές από Michali Emirli, Eirini Daniil και Giorgo Kagiato.

 

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Πίνδου 8, Λαδάδικα

 

 

 

Πηγή:https://www.biscotto.gr


Επιστροφή