μπουζούκια

Επιστροφή
 
+ + -
Ο Νότης Σφακιανάκης στην Πύλη Αξιού από 6/5!
Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

 

 

 Νότης Σφακιανάκης @ Πύλη Αξιού

Ο Νότης Σφακιανάκης στην Πύλη Αξιού από 6/5!


Ο Νότης Σφακιανάκης έρχεται στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 6 Μαϊου 2016!

Ένα μουσικό σχήμα που αδιαμφισβήτητα θα εντυπωσιάσει το κοινό της Θεσσαλονίκης στην Πύλη Αξιού. Ο άρχοντας, όπως τον αποκαλούν οι χιλιάδες fan του, Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, σε ένα από τα σπουδαιότερα νυχτερινά κέντρα, την Πύλη Αξιού.

Μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη στο πρόγραμμα της Πύλη Αξιού θα συμμετέχουν οι 48 ώρες, η Πωλίνα Χριστοδούλου και η Βίβιαν Νικολαϊδη!

Έναρξη: 6 Μαϊου 2016

Διεύθυνση: Ανδρέα Γεωργίου 9 (περιοχή σφαγεία)

Κανονική τιμή φιάλης: 160€/4 άτομα

Φοιτητική τιμή φιάλης: 140€/6 άτομα

Είσοδος με ποτό στο bar: 15€

Κρατήσεις: 6983749816

Νότης Σφακιανάκης Πύλη Αξιού

Ο Νότης Σφακιανάκης υπόσχεται να μαγέψει, όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο, το κοινό της Θεσσαλονίκης με τις αμέτρητες επιτυχίες του, στην Πύλη Αξιού!

Οι θαμώνες του μεγαλύτερου νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουνε στην Πύλη Αξιού και τον Μάιο του 2016 νέες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη όπως το «Τέρμα το ράδιο» αλλά και παλιότερες πολυαγαπημένες όπως το «Γεννέθλια» και το «Θέλω να σε ξαναδώ».

Πύλη Αξιού

Η Πύλη Αξιού αποτελεί την πιο εντυπωσιακή μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης και κάθε χρόνο φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Βρίσκεται στην Ανδρέα Γεωργίου 9 στην περιοχή Σφαγείων.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6983749816 (w.u.)
Επιστροφή