μαγειρεία

Επιστροφή
 
+ + -
Millet
Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

 

 

 Ανοιχτά 12:00 - 20:00
Κυριακή Κλειστά 

Γεύσεις και περιβάλλον σε αρμονία.

Στην καρδιά του κέντρου, στη Βασ. Ηρακλείου, λίγο πριν φτάσεις στην Κομνηνών και τα Λουλουδάδικα, σας υποδέχεται μια μεγάλη είσοδος, και ένας αντίστοιχα ευρύχωρος χώρος, όπου θα καθίσετε άνετα και θα απολαύσετε το φαγητό σας, είτε κάνετε διάλειμμα για μεσημεριανό είτε θελήσετε να γευματίσετε μ’ έναν συνεργάτη σας ή να αποκτήσει η βόλτα σας στην αγορά σ’ ένα γευστικό κλείσιμο. Ο όρος «μιλλέτ» αποδίδεται στις διάφορες εθνικές κοινότητες, όπως των Ελλήνων, των Εβραίων, των Αρμενίων, των Ενετών και των Σλάβων, που μετέφεραν και τις δικές τους γεύσεις και επηρέασαν τη σύγχρονη κουζίνα της Θεσσαλονίκης. Σ’ αυτές τις γεύσεις προσθέστε επιρροές από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία και φυσικά μια σύγχρονη δημιουργική ματιά και έχετε μια εικόνα της κουζίνας του Millet. Καθημερινά ένας πλούσιος μπουφές γεμίζει με περίπου 20 επιλογές σε σαλάτες, συνοδευτικά και κυρίως πιάτα για να κάνετε τον δικό σας συνδυασμό. Πιάτα που μαγειρεύονται στον χώρο, νόστιμα και ελαφριά, καθώς οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν υπόψη ότι οι περισσότεροι από εσάς θα συνεχίσετε την εργασία ή τις δραστηριότητές σας μετά το φαγητό. Θα βρείτε όλων των ειδών τις προτάσεις στον μπουφέ. Λαχανικά εποχής που συνδυάζονται με διάφορους τρόπους και μαγειρευτά όλων των ειδών από λαχανικά έως μερίδες με κρέας και ψάρι και οπωσδήποτε μια επιλογή σε σούπα. Οι τιμές ξεκινούν από 4€ ενώ μπορείτε να συνδυάσετε ένα κυρίως πιάτο και μία ατομική σαλάτα (η ποσότητα της, πιστέψτε μας, είναι αρκετή και για δύο άτομα) με συνολική τιμή 6,90€. Επίσης την περίοδο της Σαρακοστής αυξάνονται οι επιλογές σε νηστίσιμες προτάσεις σε όλο το μενού, οι οποίες είναι ιδανικές και για όσους αναζητούν περισσότερα πιάτα με λαχανικά ή θαλασσινά, όπως οι σουπιές με σπανάκι που είναι από τα δημοφιλέστερα πιάτα του μενού.Καθημερινά μπορείτε να απολαμβάνετε υγιεινό, σπιτικό και θρεπτικό φαγητό σε οικονομική τιμή.
Εμείς είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικές από τις προτάσεις του Millet, όπως κοτόπουλο καλομαγειρεμένο και ζουμερό, πολύ νόστιμα λαζάνια λαχανικών καθώς και μια δροσερή σαλάτα ταμπουλέ. Ήταν ένα απολαυστικό γεύμα, σ’ ένα περιβάλλον που ξεφεύγει την κλασσική ατμόσφαιρα του μαγειρείου διαθέτοντας περισσότερο έναν χαρακτήρα casual εστιατορίου.Το Millet άλλωστε προσφέρεται και για επαγγελματικά γεύματα εξ αιτίας της ευελιξίας της κουζίνας του αλλά και του ύφους του χώρου. 
Παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις και στον χώρο σας!, με ένα τηλεφώνημα στο 2310252020 ή με ένα κλικ στο www.millet.gr.Περιοχή
Κέντρο 

Διεύθυνση
Βασ. Ηρακλείου 21 

Τηλέφωνο
2310252020 

Facebook: https://www.facebook.com/Millet-170369859984096/timeline

Επιστροφή