μεζεδοπωλεία

Επιστροφή
 
+ + -
Τρεις και Έξήντα | Το μεζεδοπωλείο στα καλύτερα του
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην Καλαμαριά το καλοκαίρι του 2013 με τη φήμη του να απλώνεται σ’ ολόκληρη την πόλη.«Πάμε σ’ αυτό με τις αναποδογυρισμένες καρέκλες στο ταβάνι» λέγαμε οι περισσότεροι στην αρχή. Μετά, μάθαμε το όνομα του επειδή περισσότερα από 20 πιάτα κοστίζουν όσα αυτό λέει! Πλέον έχει αποτυπωθεί ανεξίτηλα στην καρδιά και το μυαλό μας. Και όχι άδικα!
  
Τρεις και εξήντα καθημερινές στιγμές
 
Γιατί στο «Τρεις και εξήντα» έχουμε περάσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Κάτι Δευτέρες με τους κολλητούς για το ιστορικό και πιο δημοφιλές ριζότο θαλασσινών, το πρώτο απ’ όλα τα πιάτα που σερβιρίστηκε στο μεζεδοπωλείο αλλά και για εκείνη την πεντανόστιμη χοιρινή τηγανιά. Κάτι απογεύματα που μοιραζόμασταν με παρέες…ιδιαίτερες εκείνο το σουβλάκι κοτόπουλο από φιλέτο μπούτι με τσακιστή baby πατάτα και σάλτσα καρμπονάρας και τη μελιτζάνα ψητή με κατίκι δομοκού και κάτι οικογενειακές Παρασκευές που ζητούσες το κριθαρότο με γαρίδες για το μπαμπά και το μιλφέιγ λαχανικών που είναι το αγαπημένο της μαμάς. Πεντανόστιμες επιλογές οι οποίες διαμορφωνόταν πάντα αναλόγως την διάθεση και την παρέα. Η ομάδα του «Τρεις και εξήντα» εξάλλου αλλάζει το menu σχεδόν κάθε έξι μήνες κι αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που δε θα ξεκολλήσουμε ποτέ από εκεί.
 
Εκτός από τις αμέτρητες γευστικές επιλογές το «Τρεις και εξήντα» το εμπιστεύεσαι και για την πλούσια και πάντα ενημερωμένη κάβα του. Οι εβδομήντα ετικέτες σε ούζο και τσίπουρο που θα βρεις εκεί εξάλλου, προδίδουν τη σημαντική θέση που παίζουν τα αποστάγματα στο menu του «Τρεις και εξήντα».
 
Με 4 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο
 
Αξίζει σίγουρα να αναφέρουμε ότι στο «Τρεις και εξήντα» ακούμε την καλύτερη έντεχνη (κατά κύριο λόγο) μουσική που επιλέγει καθ΄ όλην τη διάρκεια της ημέρας ενώ ιδιαίτερο φόντο για τις selfie αποτελούν και οι κατσαρόλες φωτιστικά στον τοίχο! Το «Τρεις και εξήντα» έχει μεγαλώσει. Από ένα κατάστημα στην Καλαμαριά, αριθμεί πλέον τρία στη Θεσσαλονίκη αλλά και ένα ολοκαίνουργιο στη Λεμεσό της Κύπρου και αυτό είναι ένα μεγάλο του κατόρθωμα.
 
Κατάστημα Καλαμαριάς
Ιμέρας 2, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη 551 32, Ελλάδα 
 
Κατάστημα Κέντρου
Αγίας Θεοδώρας 7, 546 23, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 231 027 9595
 
 
 
  • Κατάστημα Τούμπας
    Μικράς Ασίας 5-7, 54351, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
    +30 231 093 5050

  

 

 

  • Κατάστημα Λεμεσού
    Σαριπόλου 53, Κύπρος
    +25 013 030

 

 
 
 
 
Πηγή:https://www.biscotto.gr
Επιστροφή