ξενοδοχεία

Επιστροφή
 
+ + -
Egnatia Palace
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

 

 

Το Egnatia Palace βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στην Πλατεία Αριστοτέλους και στο Θερμαϊκό Κόλπο.

Με θέα στην αρχαία αγορά της πόλης, το Egnatia Palace προσφέρει καταλύματα με σύγχρονες ανέσεις και εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Διαθέτει ποικιλία από άνετα και ευρύχωρα δωμάτια με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, μίνι μπαρ και άλλες παροχές.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη σάουνα ή να επισκεφθούν το σπα-κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου, που περιλαμβάνει χαμάμ, σάουνα και θερμαινόμενους καναπέδες. Το εξυπηρετικό προσωπικό της ρεσεψιόν προσφέρει βοήθεια όλο το 24ωρο και μπορεί να οργανώσει ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα και roof garden που είναι ιδανικά για τη φιλοξενία συνεδρίων, συσκέψεων και ειδικών εκδηλώσεων.

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε αξιοθέατα, όπως η βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και τα τουρκικά λουτρά. Δοκιμάστε έναν υπέροχο καφέ κοντά στο Λευκό Πύργο ή κάντε έναν περίπατο στην παραλία. 

 

Επιστροφή