Σκοπός του βιβλίου είναι οι Έλληνες να πάψουν να αναζητούν «υπερτροφές» από τον Αμαζόνιο, το Θιβέτ και από οπουδήποτε αλλού (π.χ. goji berries, cranberries, chia, quinoa κ.λπ.) και να αγαπήσουν περισσότερο τη χώρα τους και τα προϊόντα της, γνωρίζοντας παράλληλα την επιστημονική αλήθεια και όχι τη στρεβλή πλευρά των πραγμάτων.
Ένα βιβλίο που αναδεικνύει την ιστορία, τα ευεργετικά χαρακτηριστικά και τη διατροφική αξία των ελληνικών super foods.
Χώρος: Public Θεσσαλονίκης (Στοά Χιρς) > Κεντρικές περιοχές Θεσσαλονίκης Διεύθυνση: Τσιμισκή 24 - Μητροπόλεως 33 Τηλέφωνο: 2310227288
Τρίτη 03 Μαρτίου 2015, ώρες: 19:00
Εισιτήρια: Είσοδος ελεύθερη.
|