Ανοιχτά: Από τις 12:00
Ιδανικός χώρος για business lunch και dinner, αλλά και a la carte. Ο executive chef του Holiday Inn Thessaloniki, Χρήστος Συμεωνίδης κινείται σε ευρωπαϊκά και μεσογειακά γευστικά μονοπάτια. Στα ορεκτικά συναντάμε το καρπάτσιο σε κρούστα από αρωματικά λαχανικά, το προσούτο Πάρμας, τα γεμιστά μανιτάρια πανέ με σάλτσα μάνγκο και τις αγκινάρες με σπαράγγια και σάλτσα μανιταριών Morilles. Στις σαλάτες προτείνουμε τη σαλάτα σπανάκι με μανιτάρια πλευρότους, τη σικορέ (αντίδια γαλλικά) και την ποικιλία φρέσκων λαχανικών με μανούρι σχάρας. Από τα κυρίως πιάτα ξεχωρίζει το στήθος πάπιας με σάλτσα ροδιού, το αρνίσιο κότσι, το σοτέ φιλέτο σολομού, οι ταλιατέλες με καπνιστό σολομό, τα τορτελίνι rossi, οι σούπες ημέρας και τρία παιδικά μενού για τους μικρούς επισκέπτες. Στην τελική ευθεία... σουφλέ σοκολάτας για τους λάτρεις του είδους, καθώς επίσης και κρεμ μπρουλέ ή πανακότα. Σερβίρονται 50 ετικέτες ελληνικών κρασιών, ενώ υπάρχουν δύο διαφορετικές γωνιές, η μία με εκλεκτά κονιάκ και απεριτίφ και η άλλη με κρασιά.
Περιοχή κέντρο
Διεύθυνση Μοναστηρίου 8
Τηλέφωνο 2310563100
Web http://www.hithessaloniki.gr/
|