εστιατόρια

Επιστροφή
 
+ + -
Mandola
Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

 

 

Από την πρώτη στιγμή κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων της ελληνικής κουζίνας που αγαπούν τις παραδοσιακές γεύσεις, αλλά θέλουν και κάτι περισσότερο. Τολμηροί συνδυασμοί υλικών από τον chef Γιάννη Καρίκα, ατμοσφαιρικός χώρος, στα Λαδάδικα, μενού με πολλές καλές ιδέες και σπεσιαλιτέ.
Μάντολα ονομάζεται το απόλυτο κεφαλλονίτικο κέρασμα. Πρόκειται για ένα καραμελωμένο αμύγδαλο με κόκκινο χρώμα και υπέροχη γεύση.
Εδώ οι περισσότερες πρώτες ύλες έρχονται από τα Επτάνησα, ενώ πολλά από τα παραδοσιακά πιάτα που σερβίρει αφήνουν άναυδους ακόμη και τους βέρους Επτανήσιους. 
Δοκιμάστε οπωσδήποτε μπουρδέτο, φρυγαδέλι και, φυσικά, τη φημισμένη παστιτσάδα με κόκορα και πεκορίνο.

Περιοχή
Κέντρο 

Διεύθυνση
Κατούνη 19, Λαδάδικα 

Τηλέφωνο
2310523136 
Επιστροφή