δραστηριότητες

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Ο ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 4 Φεβρουαρίου). Είσοδος ελεύθερη.

Μουσικοκινητική Αγωγή Βρεφών και Νηπίων από το Ωδείο Βορείου Ελλάδος
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Το Ωδείο Βορείου Ελλάδος διοργανώνει το πρόγραμμα «Μουσικοκινητική Αγωγή Βρεφών και Νηπίων» και στο παράρτημα του Ευόσμου.

Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Μαθητών και Γονέων στην Καλαμαριά
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς και της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας, αναγνωρίστηκε η αναγκαιότητα δραστηριοτήτων εστιασμένων σε εξειδικευμένες μορφές στήριξης, εξασφαλίζοντας έτσι την ισοτιμία στις ανάγκες των πολιτών της Καλαμαριάς.

Σχολές γονέων από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Σχολές Γονέων» που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, για γονείς -κατοίκους του Δήμου- με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών.

Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους FILME 2014
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Για τρίτη χρονιά θέλοντας να δοθεί ακόμη μια ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του κινηματογράφου, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να διακριθούν μέσα από αυτή, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ζαχαριάδης Κρίτωνας διοργανώνει το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους ''FILME''.

Πρόγραμμα «Εθελοντές για το Περιβάλλον»
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υλοποιεί πρόγραμμα με τίτλο: «Εθελοντές για το Περιβάλλον» σε συνεργασία με τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά και με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης- Εθνική Υπηρεσία στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

Σελίδα 36 από 39 (232 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
33
34
35
[36]
37
38
39
Επόμενο