δραστηριότητες

Σχολές γονέων από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Σχολές Γονέων» που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, για γονείς -κατοίκους του Δήμου- με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών.

Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους FILME 2014
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Για τρίτη χρονιά θέλοντας να δοθεί ακόμη μια ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του κινηματογράφου, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να διακριθούν μέσα από αυτή, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ζαχαριάδης Κρίτωνας διοργανώνει το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους ''FILME''.

Πρόγραμμα «Εθελοντές για το Περιβάλλον»
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υλοποιεί πρόγραμμα με τίτλο: «Εθελοντές για το Περιβάλλον» σε συνεργασία με τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά και με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης- Εθνική Υπηρεσία στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Σχολείο παιχνιδιού
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Το «ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» ταξιδεύει και πάλι στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού ενδιαφερομένων.

Σεμινάριο κρητικής μουσικής και γλέντι στο καφενείο Μυρσίνη
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Με αφορμή την συνάντηση τριών μουσικών από την Κρήτη και την ιδιαίτερη ενασχόληση και έρευνα στο αντικείμενο ξεκινά ένα κρητικό χοροστάσι, ένα τρίωρο σεμινάριο κρητικών χορών με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Σελίδα 36 από 39 (229 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
33
34
35
[36]
37
38
39
Επόμενο