δραστηριότητες

Πρόγραμμα «Εθελοντές για το Περιβάλλον»
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υλοποιεί πρόγραμμα με τίτλο: «Εθελοντές για το Περιβάλλον» σε συνεργασία με τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά και με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης- Εθνική Υπηρεσία στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Σχολείο παιχνιδιού
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Το «ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» ταξιδεύει και πάλι στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού ενδιαφερομένων.

Σεμινάριο κρητικής μουσικής και γλέντι στο καφενείο Μυρσίνη
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Με αφορμή την συνάντηση τριών μουσικών από την Κρήτη και την ιδιαίτερη ενασχόληση και έρευνα στο αντικείμενο ξεκινά ένα κρητικό χοροστάσι, ένα τρίωρο σεμινάριο κρητικών χορών με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Ερευνητικό Σεμινάριο Ensemble Physical Theatre & 7 Επίπεδα Σωματικής Έντασης του Performer
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί μια πρακτική εφαρμογή των βασικών αρχών του Ensemble Σωματικού θεάτρου και της εξερεύνησης των 7 Σωματικών Επιπέδων του performer, όπως τα εισήγαγε ο Jacques Lecoq, διασχίζοντας ταυτόχρονα το μονοπάτι "από το εγώ, στο εμείς".

Εισαγωγικός κύκλος μαθημάτων raja yoga
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Την Δευτέρα 3/2 και ώρα 19.30, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Brahma Kumaris που βρίσκεται στην Καλαμαριά στην οδό Ζορμπά 38Δ, αρχίζει καινούργιος κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων στη Raja Yoga.

Σελίδα 36 από 38 (227 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
32
33
34
35
[36]
37
38
Επόμενο