προτάσεις

Έκθεση φωτογραφίας tου Κωστή Ζαφειράκη «ΕΜΟ ο ταξιδιώτης»
Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Το περπάτημα του, σκέτη χορογραφία. Όταν βγαίνει βόλτες, στην Αριστοτέλους, στη Ναβαρίνου, στην παραλία, στη Σητεία, στη Ζήρο, στον Ξερόκαμπο, στη Βέροια, στη Βεργίνα, στη Νάουσα, στην Αθήνα, στη Χαλκιδική, στη Σαμοθράκη, τον «τρώνε» όλοι με τα μάτια τους. Λες και βλέπουν μπροστά τους, ξαφνικά, τον Μάρλον Μπράντο ή τον Τζορτζ ΚλούνεΪ. Χλαπαταγή.

Ομιλία με τίτλο: «Ο Κήπος της Ελεύθερης Σκέψης»
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ομιλία με τίτλο: «Ο Κήπος της Ελεύθερης Σκέψης», διδάσκει τεχνικές πρακτικές που οδηγούν στη μεταμόρφωση του ατόμου μέσω της αλλαγής σκέψης του.

«Διατροφή της σύγχρονης οικογένειας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε» στη ΧΑΝΘ
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Διατροφή της σύγχρονης οικογένειας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ετικέτες τροφίμων, το υγιεινό μαγείρεμα, τα βιολογικά τρόφιμα, τα συμπληρώματα διατροφής.»

Food & Wine Experience
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Το Daios Food Bar Restaurant σε συνεργασία με το Wine Style, σας προσκαλεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, σε μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Μοναδικές γεύσεις και αρώματα που σκοπός της δημιουργίας τους είναι, ο συνδυασμός τους με κρασιά του Κτήματος Τσέλεπου.

VALENTINE'S DAY@ aktion cafe-bar
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΑΛΗ ΚΡΑΣΙ+ΠΙΑΤΕΛΑ : 18,00 Ε COCTAIL'S LOVE DAY : 5,00 E

Γλυκές καρδιές αγάπης από τα Ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης»
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Συνοδεύστε τα λόγια αγάπης με μία γλυκιά τούρτα καρδιά από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης για μια απολαυστική εμπειρία αισθήσεων που θα απογειώσει την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου.

Σελίδα 76 από 80 (476 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
74
75
[76]
77
78
79
80
Επόμενο