εστιατόρια

Εσπεράντο
Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Μια αποκάλυψη στη Κάτω Τούμπα! Σε ένα από τα πιο γοητευτικά κτίρια της Τούμπας, μπορείτε πλέον να ταξιδέψετε από την Βραζιλία ως την Κούβα και από την Μεσόγειο ως τον αραβικό κόσμο

La enye
Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Στο τάπας μπαρ La Enya θα βρείτε παροδοσιακές Ισπανικές γεύσεις και υπέροχα Ισπανικά κρασιά για να τις συνοδέψετε. Ιδιοκτήτες του ο Alex, ο David Garcia & η Maria Beneyto είναι από την Valencia και το όνομα του μαγαζιού προέρχεται από το γράμμα ñ. Στόχος τους είναι να προσφέρουν παροδοσιακά ισπανικά πιάτα όπως τάπας, παέγια, μπρουσκέτες και πολλά άλλα.

Αγιολί
Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ένας ξεχωριστός χώρος χιλίων τετραγωνικών μέτρων σε δύο επίπεδα, ο οποίος λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, συνδυάζει ιδανικά πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα με ξεχωριστές ιδιαιτερότητες για το καθ΄ ένα από αυτά.

Κουλιγκά
Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ένα μοντέρνο, “country style”, εστιατόριο, όπου πρωταγωνιστεί το κοτόπoυλο με διάφορους τρόπους μαγειρέματος.

Μόλυβος
Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Διαχρονική αξία στο χώρο του φαγητού αποτελεί ο Μόλυβος. Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με μερικές ethnic γεύσεις από μαροκινή και μεξικάνικη κουζίνα.

Κουζίνα
Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ανακαλύψτε γεύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας - μεσημέρι και βράδυ - στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Καθίστε στα τραπεζάκια μπροστά στην πλατεία Μοριχόβου με θέα το υπέροχο σιντριβάνι και απολαύστε το φαγητό ή το ποτό σας.

Σελίδα 6 από 18 (105 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
5
[6]
7
8
16
17
18
Επόμενο