Ο Μπήντερμαν και οι Εμπρηστές
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014
20 και 21 Φεβρουαρίου 2014, στο θέατρο Κλειώ, στο Τμήμα Θεάτρου του ΑΠΘ.
28 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου, στο θέατρο Άνετον ,στα πλαίσια του φεστιβάλ «Φωνές της πόλης»
ώρα έναρξης στις 21:00
διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά
|
28η Μαθητική Θεατρική Συνάντηση δήμου Νεάπολης-Συκεών
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014
Ανοίγει στις 25 Φεβρουαρίου η αυλαία της 28ης Μαθητικής Θεατρικής Συνάντησης του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με εκατοντάδες παιδιά, εφήβους και ενήλικες μαθητές και σπουδαστές να επιδίδονται σ’ ένα καλλιτεχνικό παιχνίδι γνώσης, συνεργασίας και χαράς.
|
Η ομάδα Ars Moriendi κλείνει τις Θεατρικές Πρεμιέρες 2014
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014
Με το έργο «Heartbreak hotel» και την θεατρική Ομάδα Ars Moriendi κλείνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ο κύκλος από τις «Θεατρικές Πρεμιέρες 2014» που τείνουν να καταξιωθούν στη συνείδηση του θεατρόφιλου κοινού της πόλης.
|
|
«Το ημερολόγιο μιας χήρας» στο θέατρο ΚΑΠΠΑ
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014
Η θεατρική Ομάδα Περαίας «Εταιρεία Υποκριτών» του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού παρουσιάζει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία στις 8 μ.μ. το έργο του ΜΠΟΣΤ «Το ημερολόγιο μιας χήρας».
|
H Θεατρική Ομάδα Όριο παρουσιάζει τις «Κακούργες»
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014
H «Θεατρική Ομάδα Όριο» και η Δήμητρα Αράπογλου παρουσιάζουν στο Θέατρο Αυλαία για 5 μόνο παραστάσεις, την παράσταση «Κακούργες» σε συνεργασία με τον Θαλή Σταθόπουλο στη θεατρική διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Μαριέλλης Σφακιανάκη Μανωλίδου και την εικαστικό Ευή Τσακνιά.
|