πολιτιστικά

Ομαδική έκθεση καλλιτεχνών In Art
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

In Art, είναι η έκθεση με νέους καλλιτέχνες που έχει καθιερωθεί και γίνεται κάθε χρόνο.

Διαλέξεις για την ιστορία και την κουλτούρα του Ποντιακού Ελληνισμού
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Την πραγματοποίηση κύκλου επτά επιμορφωτικών διαλέξεων με αντικείμενο την ιστορία και την κουλτούρα του Ποντιακού Ελληνισμού που θα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της 4ης Τακτικής Συνεδρίασης του.

Επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Από τον Εύξεινο στη Θεσσαλονίκη: Η εγκατάσταση των Ποντίων στην πόλη»
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση στην πρ. Πρόεδρο της Μέριμνας Ποντίων Γυναικών, Άννα Θεοφυλάκτου, σε αναγνώριση των πολύχρονων προσπαθειών της για τη διατήρηση της μνήμης του ποντιακού ελληνισμού.

Eudaimonia, ομαδική έκθεση στο Bord de l'eau
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Το online περιοδικό JAR De Sens διοργανώνει μία ομαδική έκθεση στο χώρο του Bord de l'eau design factory και προσκαλεί μία επιλεγμένη ομάδα καλλιτεχνών να συμμετάσχει.

Η πόλη
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Εγκαίνια: Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. Διάρκεια: 20 Μαρτίου - 22 Απριλίου 2013.

Ομαδική έκθεση από την γκαλερί Λόλα Νικολάου
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η γκαλερί Λόλα Νικολάου επέλεξε μοναδικά έργα τεσσάρων εμβληματικών καλλιτεχνών από την ιστορική ελληνική πρωτοπορία, , της φιλοξενούμενης Ελένης Θεοφυλάκτου, καθώς και τεσσάρων σύγχρονων εικαστικών δημιουργών από τους σταθερούς και συνεργαζόμενους καλλιτέχνες της γκαλερί, της Λήδας Παπακωνσταντίνου, της Έλλης Χρυσίδου, της Χριστίνας Μήτρεντσε και του Μάριου Ελευθεριάδη.

Σελίδα 26 από 39 (230 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
25
[26]
27
28
37
38
39
Επόμενο