παιδικές παραστάσεις

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στο Θέατρο Αυλαία 23-30/12
Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η Εταιρεία Θεάτρου Θέση παρουσιάζει στο Θέατρο Αυλαία το "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" του William Shakespeare, μια παράσταση για παιδιά και εφήβους.

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ “Τα Χριστούγεννα του κυρίου Σκρουτζ” στο Θεατράκι της ΧΑΝΘ
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΜΠΗΤΙΟΥ Παραστάσεις Δεκεμβρίου –Κάθε Κυριακή στις 12.00 “Τα Χριστούγεννα του κυρίου Σκρουτζ”στο Θεατράκι της ΧΑΝΘ

Τα γουρουνάκια κουμπαράδες του Ευγένιου Τριβιζά στο Θέατρο Ολύμπιον
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της χειμερινής θεατρικής περιόδου 2015 - 2016 το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Τα γουρουνάκια κουμπαράδες» στο θέατρο “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” (Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης) Πλατεία Αριστοτέλους.

Ο Τριγωνοψαρούλης του Β. Ηλιόπουλου στην Θεσσαλονίκη
Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ένα πολύ επίκαιρο θέμα εξηγεί στα παιδιά ο «Τριγωνοψαρούλης» στο Θέατρο Φαργκάνη. Ο γνωστός, από την ομώνυμη σειρά βιβλίων, ήρωας και οι φίλοι του ενσαρκώνονται από την ομάδα «Θέατρο του Βορρά» για να παρουσιάσουν την ιστορία «Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ… αχινό!«, μια ιστορία που βάζει γκολ στην φιλία και βγάζει κόκκινη κάρτα στην ξενοφοβία, το bullying, το ρατσισμό και τον φόβο του διαφορετικού.

«Σχολείο για Κλόουν» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Σε ένα σχολείο για κλόουν δάσκαλος και μαθητές προσπαθούν να συνυπάρξουν μέσα από καθημερινές συγκρούσεις, με κοινό παρονομαστή την αγάπη και των δυο για τον κόσμο των κλόουν.

Peter Pan on Ice στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η εκπληκτική και πολυαγαπημένη ιστορία του Πιτερ Παν, που όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, ξεκινά στο Μέγαρο Μουσική Θεσσαλονίκης για λίγες μόνο παραστάσεις.

Σελίδα 3 από 17 (100 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
[3]
4
5
6
7
15
16
17
Επόμενο