νέα

Δυτική Ελλάδα: Πότε θα έρθει τελικά ο ...χειμώνας;
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Μετά από έναν Γενάρη ο οποίος θυμίζει φθινόπωρο και όχι χειμώνα με βροχές και υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας ,αναρωτιέται κανείς τι θα γίνει φέτος και για ακόμα μια χρονιά έχουμε ήπιο χειμώνα.

Φάκελος με σφαίρες και στον Γ. Πρετεντέρη
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Φάκελο με σφαίρες, παρόμοιο με αυτόν που δέχτηκε και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος, έλαβε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στο γραφείο του στο Mega.

Γιγάντια επιχείρηση σε εξέλιξη για κύκλωμα εμπορίας βρεφών
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Γιγάντια επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στη Μαγνησία, για κύκλωμα εμπορίας βρεφών!

Τι προβληματίζει το ΓΕΕΘΑ στις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Προβληματίζει τους επιτελείς του ΓΕΕΘΑ και της Πολεμικής Αεροπορίας - αλλά και την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ- η νέα τακτική προκλήσεων της Άγκυρας που έγκειται σε παρατεταμένες πτήσεις αεροσκαφών Ηλεκτρονικού Πολέμου τυπου CN-235 κατά μήκος του χώρου του Ανατολικού Αιγαίου και μάλιστα με διαδοχικές παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου γύρω από πολλά νησιά, κυρίως των Δωδεκανήσων!

Καρχαρίας...350 κιλών ψαρεύτηκε στο Αίγιο!
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Δεν πίστευε στα μάτια του ο κύριος Θόδωρος ο οποίος βγήκε με την τράτα του χθες βράδυ ανοιχτά του Αιγιου για να ψαρέψει καθώς στα δίχτυα του καϊκιού πιάστηκε ένας καρχαρίας βάρους 350 κιλών.

Ηλεία - Βγαίνουν στους δρόμους τα τρακτέρ
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Αγώνα διαρκείας ξεκινούν οι αγρότες της Ηλείας, που βγαίνουν στους δρόμους με τα τρακτέρ τους τη Δευτέρα, για να βροντοφωνάξουν κατά των μέτρων που οδηγούν τον κλάδο σε αφανισμό και για να αντισταθούν στη σκληρή λιτότητα που πλήττει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Στα…καρναβαλικά άρματα το ΣΔΟΕ για όργια φοροδιαφυγής
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Tο κατώφλι του Πταισματοδικείου περνούν όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα υπεύθυνοι καρναβαλικών πληρωμάτων στην Πάτρα.

Στη φυλακή ο Εμμανουήλ για μίζες εκατομμυρίων
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς οδηγήθηκε σήμερα προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση των υποβρυχίων ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα.

Συγκινητικό - Δείτε τι έκανε για τη μνήμη της γυναίκας του
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι περιττά ή όπως λένε ορισμένοι “οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσουμε”.

Γιγάντιος παγετώνας βρίσκεται σε μη αναστρέψιμη διαδικασία τήξης
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Κακά μαντάτα για τον γιγάντιο παγετώνα Pine Island Glacier της Δυτικής Ανταρκτικής αλλά και κατ’ επέκταση για τον πλανήτη.

Σελίδα 366 από 376 (3754 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
365
[366]
367
368
374
375
376
Επόμενο