νέα

Υψηλές προσδοκίες στην 25η διεθνή έκθεση «Agrotica»
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Με διπλάσια μεγέθη και τη μεγαλύτερη δυναμική των τελευταίων ετών εγκαινιάζεται την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου η 25η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «Agrotica», η οποία θα βρίσκεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης έως τις 2 Φεβρουαρίου.

Δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελληνική γλώσσα
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στον 2ο κύκλο του –δωρεάν- προγράμματος εκπαίδευσης στην ελληνική γλώσσα, ιστορία και τον πολιτισμό, το οποίο προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με Ινστιτούτο Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) στο πλαίσιο των δράσεών για την ομαλή ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Επιμορφωτικά Προγράμματα της ΧΑΝΘ για ενήλικες
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τα Επιμορφωτικά Προγράμματα της ΧΑΝΘ, σας προσφέρουν την ευκαιρία να καλλιεργήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να απασχοληθείτε δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο σας, μέσα από ποικίλες προτάσεις.

Αρχίζει ο τρίτος κύκλος του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος «Θεσσαλονίκη, Ιστορία και Πολιτισμός»
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αρχίζει στις 5 Φεβρουαρίου 2014 ο τρίτος κύκλος του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος «Θεσσαλονίκη, Ιστορία και Πολιτισμός», που διοργανώνει φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου και δεύτερου κύκλου.

Μαθήματα ξένων γλωσσών από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Άρχισε από τις 20 Ιανουαρίου 2014, η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στον 2ο κύκλο διδασκαλίας μαθημάτων ρωσικής – γερμανικής και ισπανικής γλώσσας σε επίπεδο Α1-Α2, Β1 και Β1-Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς (C.E.FR) που προσφέρει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.)

Μεγαλώστε ευτυχισμένα παιδιά: Οδηγίες από έναν ειδικό
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο συγγραφέας του βιβλίου «γονείς. Απλά!», Kim John Payne, μάς αποκαλύπτει τα μυστικά για να μάθουμε να ζούμε με λιγότερο άγχος, να δίνουμε αξία στην καθημερινότητα, να προσφέρουμε χαρά, ηρεμία και ασφάλεια στα παιδιά μας.

Η σοκολάτα προστατεύει από τον διαβήτη
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Οι λάτρεις της σοκολάτας έχουν άλλον έναν λόγο για να μην αποφεύγουν την αγαπημένη τους αμαρτία.

Η «σκοτεινή πλευρά» των αντιπυρετικών φαρμάκων
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τα αντιπυρετικά σκευάσματα βοηθούν στην εξάπλωση της γρίπης και όχι στον περιορισμό της, υποστηρίζουν καναδοί ερευνητές σε άρθρο τους που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Proceedings of the Royal Society B».

Τα smartphones «σκοτώνουν» τον νυχτερινό ύπνο
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Η χρήση smartphones και ταμπλετών κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να βλάψει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου μας και τα αποθέματα της ενέργειάς μας την επόμενη ημέρα, επισημαίνουν αμερικανοί επιστήμονες.

Ακόμη και δέκα χρόνια νεότερος μπορεί να διατηρηθεί ο εγκέφαλος με τα σταυρόλεξα
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ακόμη και δέκα χρόνια νεότερος μπορεί να γίνει ο εγκέφαλος όταν ασχολείται κανείς με παζλ και σταυρόλεξα, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς στις ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι η πνευματική εργασία που γίνεται με αυτόν τον τρόπο διατηρεί τον εγκέφαλο σε πολύ καλή κατάσταση και ενισχύει τις γνωστικές λειτουργίες ακόμη και στα άτομα άνω των 80 ετών.

Σελίδα 368 από 384 (3837 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
367
[368]
369
370
382
383
384
Επόμενο