lifestyle

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: «Συγγνώμη, έκανα λάθος με τον Χάρι Πότερ»
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ύστερα από πωλήσεις περισσοτέρων από 450 εκατ. αντιτύπων σε όλον τον κόσμο, μετά από μια σειρά μυθιστορημάτων που την έκαναν διάσημη και πάμπλουτη, δημιούργησαν στρατιές φανατικών οπαδών και ανέδειξαν νέους κινηματογραφικούς αστέρες, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η βρετανίδα συγγραφέας των περιπετειών του Χάρι Πότερ, παραδέχεται ότι έκανε «λάθος».

Δύο Έλληνες κατακτούν την Αυστραλία και τον κόσμο της μόδας
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Θεωρείται «γκουρού της μόδας» στην Αυστραλία και είναι από τους αγαπημένους σχεδιαστές μόδας του Χόλιγουντ. Πρόκειται για τον ομογενή 'Αλεξ Πέρι που αυτές τις μέρες απασχολεί τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, αλλά όχι για τις δημιουργίες του.

«Άρωμα Ελλάδας» στον νέο ρόλο του Ράσελ Κρόου
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ομογενής έχει γράψει το σενάριο, στο οποίο στηρίζεται η ταινία με τίτλο «The Water Diviner» και πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου, ο οποίος μάλιστα την σκηνοθετεί.

Δήλωση-σοκ από τηλεπερσόνα!
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Κι εγώ ήθελα να κακοποιηθώ όταν ήμουν παιδί, αλλά δεν μου έτυχε!»…

Η Κρητικιά κομμώτρια που αρραβωνιάζεται ο Παπανδρέου
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η οικογένεια Παπανδρέου με αφορμή τον αυριανό αρραβώνα που έχει έντονο άρωμα Κρήτης.

Eurovision - H τελική τετράδα είναι γεγονός
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι θα συμμετέχουν στον ελληνικό διαγωνισμό της Eurovision;

Σελίδα 468 από 471 (2822 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
465
466
467
[468]
469
470
471
Επόμενο