δραστηριότητες

Επιστροφή
 
+ + -
Oι ''Ενωμένοι Μακεδόνες'' διοργανώνουν Straight Pride την ημέρα της παρέλασης Thessaloniki Pride
Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

 

 

 Οι ''Ενωμένοι Μακεδόνες'' διοργανώνουν το πρώτο Straight Pride την ημέρα της πολύχρωμης παρέλασης του 8ου Thessaloniki Pride 2019, στις 22 Ιουνίου.
 
Στο σχετικό event που έχουν δημιουργήσει στο facebook αναφέρουν τα εξής: “Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας. Περισσότερες λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών”.
 
 To Straight Pride οπως λένε οι διοργανωτές στην ανακοίνωση τους θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα με 8o Thessaloniki Pride που αναμένεται ξεκινήσει το απόγευμα της 22ης Ιουνίου στον Λευκό Πύργο στις 19.00.
 
¨Ολα αυτά βέβαια αν θα καταφέρουν να πάρουν άδεια, κάτι που αρχικά φαίνεται πως είναι δύσκολο να συμβεί μια και την ίδια μέρα γίνεται το 8ο Thessaloniki Pride 2019
 
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη παράταξη,  έθεσε υποψηφιότητα και για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και κόπηκε από το Πρωτοδικείο
 
Επιστροφή