προτάσεις

Επιστροφή
 
+ + -
Έρχεται το KIDOT Christmas Planet στο Λιμάνι
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

 

 

 Στολίδια. Φώτα. Αγιοβασιλιάτικα κουστούμια. Κάλαντα και μελωδίες. Φαντάζει σαν το ιδανικό γιορτινό σκηνικό, σωστά; Σχεδόν, θ’ απαντήσουμε. Γιατί αυτές τις γιορτές, και το KIDOT βάζει τη δική του πινελιά!

Το Thessaloniki Christmas Flea Market, η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Θεσσαλονίκης, υποδέχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί, και μαζί μεταμορφώνουν για ένα τριήμερο (21-23 Δεκεμβρίου) την Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι!

Η ομάδα του KIDOT, με εφόδια τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το εορταστικό πνεύμα, έρχεται και στήνει την δικιά της χριστουγεννιάτικη pop-up εκδοχή στον χώρο, μέσα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για όλη την οικογένεια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.

Market Υπηρεσιών, μία σειρά side events, κινητικών δρώμενων, παρουσιάσεων, συμμετοχικών παιχνιδιών και εκπαιδευτικών εργαστηρίων (workshops) είναι μόνο μερικές από τις επιλογές των μικρών μα και των μεγάλων επισκεπτών. Παράλληλα, ένα Kids Areas, περιμένει όλη την οικογένεια για ελεύθερο παιχνίδι, ενώ φυσικά, το Lounge & Food Corner θα βρίσκεται στην διάθεση όλων για χαλάρωση και ξεκούραση γιατί ξέρουμε πόσο εξαντλητικό
μπορεί να είναι το πολύ παιχνίδι κάποιες φορές.

Γιατί η γιορτινή pop-up εκδοχή του KIDOT έχει όλα όσα σημαίνει για σένα το αγαπημένο σου οικογενειακό φεστιβάλ, ιδανικά προσαρμοσμένα όμως στο πνεύμα των ημερών. Έλα λοιπόν να περάσουμε μαζί -γονείς και παιδιά- τρεις μαγικές ημέρες, μαθαίνοντας, παίζοντας, εξερευνώντας, όπως μόνο το KIDOT ξέρει!

* Tα Workshops και τα Side Events θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018.
** Οι φόρμες συμμετοχής για τα Workshops θα ανοίξουν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στα social media του KIDOT για να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!

KIDOT Christmas Planet και Thessaloniki Christmas Flea Market
21, 22 , 23 Δεκεμβρίου 2018
Αποθήκη Γ᾽, Α᾽ Προβλήτα, Λιμάνι
11.00 – 21.00

More info: www.kidotfestival.com
T.: 2313 036 708
Email: info@kidotfestival.com
Επιστροφή