νέα

Επιστροφή
 
+ + -
Έρχονται 2 «μεγάλα» μαγαζιά στην Μοδιάνο
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

 

 

 Οι δύο νέες αφίξεις στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο που έχουν παρελθόν και μέλλον

Σε πολύ λίγο καιρό, η Αγορά Μοδιάνο υποδέχεται δύο νέα καταστήματα με άρωμα από το παρόν, αναμνήσεις από το παρελθόν και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Το άκρως επιτυχημένο concept του μεζεδοπωλείου “Ούζου Μέλαθρον” που φέτος κλείνει 30 ολόκληρα χρόνια ζωής, έρχεται στην μεγάλη αγκαλιά της ανανεωμένης Αγοράς Μοδιάνο σε έναν μοναδικό χώρο στον εξώστη επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου.

Ακριβώς απέναντι, επί της Ερμού, υποδεχόμαστε στο νέο του σπίτι πλέον, το πολυαγαπημένο και πολυταξιδευμένο café-bar “Το Διατηρητέο”. Το μαγαζί που άνοιξε την δεκαετία του ’90 στον πεζόδρομο της Ικτίνου και χάρισε στους Θεσσαλονικείς (και όχι μόνο) αμέτρητες αναμνήσεις και  μοναδικές συγκινήσεις, κάνει δυνατό comeback, υποσχόμενο καινούριες εμπειρίες και στιγμές διασκέδασης που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες.

typosthes.gr
Επιστροφή