Το Κτήμα Αρβανιτίδη στο open kitchen Bistro ΖΑΚ Παρουσίαση του Chardonnay 2013 και της Μαλαγουζιάς 2013 Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου
Το Κτήμα Αρβανιτίδη μας προσκαλεί σε παρουσίαση και γευστική δοκιμή της νέας σοδειάς του Chardonnay και της Μαλαγουζιάς του, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 21.30 στο φιλόξενο open kitchen Bistro ZAK (Νικολάου Πλαστήρα 35 & Ταξιαρχών 1, Καλαμαριά, τηλ. 2310 438921).
Ο γεωπόνος-οινοποιός Θανάσης Αρβανιτίδης θεωρεί το 2013 μια εξαιρετική χρονιά που μέχρι στιγμής έχει δώσει: το χυμώδες και εκφραστικό Chardonnay Αρβανιτίδη 2013 με τον γνωστό του αρωματικό χαρακτήρα, φινέτσα, δροσιστική οξύτητα και την υπέροχα φρουτώδη Μαλαγουζιά Αρβανιτίδη 2013 με εκρηκτικό άρωμα, γευστική πυκνότητα και φανατικούς οπαδούς!
Το Κτήμα Αρβανιτίδη βρίσκεται στον Ασκό Θεσσαλονίκης. Στο υψόμετρο των 550 μέτρων, τα 50 στρέμματα των ιδιόκτητων αμπελώνων του απολαμβάνουν το οικοσύστημα που ευνοεί την παραγωγή κρασιών φίνων, πολύπλοκων και ισορροπημένων. Στο σύνολο του αμπελώνα εφαρμόζεται η βιολογική καλλιέργεια.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Wine Plus (τηλ. 2310 888311, e-mail: info@wineplus.gr)
|