προτάσεις

Επιστροφή
 
+ + -
Food & Wine Experience
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

 

 

Το Daios Food Bar Restaurant σε συνεργασία με το Wine Style, σας προσκαλεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, σε μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Μοναδικές γεύσεις και αρώματα που σκοπός της δημιουργίας τους είναι, ο συνδυασμός τους με κρασιά του Κτήματος Τσέλεπου. 

Κρασιά που εκφράζουν με τον καλλίτερο τρόπο τις δυνατότητες της Πελοποννησιακής γης, θα συνδυαστούν με ένα ξεχωριστό μενού, ειδικά σχεδιασμένο από τον chef του Daios Food Bar Restaurant, Άγγελο Αγγελούδη και την ομάδα του. Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Γιάννης Τσέλεπος που θα μας μυήσει στην απόλαυση και την καλύτερη γνώση των κρασιών που δημιουργεί τόσο στην περιοχή της Μαντινείας όσο και στην Νεμέα. 

ΜΕΝΟΥ 
Chevice σολομού σε πράσινα φύλλα με αφρό λεμονιού, ρόζ πιπέρι και κόλιανδρο Τσέλεπος Classic - Μαντινεία 2013, Μοσχοφίλερο 

Πράσινη σαλάτα & σπανάκι baby, μήλο, μαριναρισμένα λαχανικά, κρουτόν με κατσικίσιο τυρί, ζεστή βινεγκρέτ με βαλσάμικο, μέλι και προσιούτο Τσέλεπος Classic – Κτήμα Δρυόπη Ροζέ 2013, Αγιωργίτικο 

Νιόκι γεμιστά με μανιτάρι πορτσίνι, κρέμα μανιταριών και μυρωδικά Κτήμα Τσέλεπου - Blanc de Gris 2013, Μοσχοφίλερο

Χοιρινό κόντρα, κόκκινο λάχανο σοτέ με μήλο, πουρέ πατάτας με τρούφα και σάλτσα με μεδούλι Κτήμα Τσέλεπου - Κοκκινόμυλος 2011, Merlot 

Πάβλοβα κρέμα patisserie με καραμελωμένα φρούτακαι σάλτσα από φρούτα του δάσους Κτήμα Τσέλεπου - Αμαλία Brut N/V, Μοσχοφίλερο (Kir Royal) 

Τιμή μενού κατ’ άτομο με τα κρασιά του Κτήματος Τσέλεπου : 28 ευρώ
 Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων Reservations: 2310 250200 

Ώρα προσέλευσης: 21:00 
Daios Luxury Living Hotel 
Λεωφόρος Νίκης 59 
546 22, Θεσσαλονίκη
Επιστροφή