Το τρίτο φιλανθρωπικό LaGrange με θέμα το Διάστημα είναι γεγονός! Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προήγουμενων με θέμα Christmas in Paris και Back to 80's, στις 20 Mαρτίου είναι η βραδιά του διαστήματος!
Από τις 21.30 αυτή την φορά στο Matter club ένα ταξίδι στο διάστημα !
Ζήστε από κοντά ένα πρωτοποριακό και διαδραστικό event που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο για πολλούς λόγους! Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα απολαύσετε ένα πρωτότυπο Fashion show με θέμα το Διάστημα.
Τα ρούχα θα είναι δημιουργίες από τους μαθητές των Ι.Ε.Κ Δέλτα και το κλείσιμο της πασαρέλας θα γίνει με ρούχα απο τον σχεδιαστή Κωνσταντίνο Μητροβγένη.
Το συντονισμό και το styling της πασαρέλας θα τον αναλάβει ο Κωνσταντίνος SIMEONI σε συνεργασία με την MAC cosmetics, στα υποδήματα η εταιρεία Καλογήρου και το I hair U στο hair styling.
|