Αν μέχρι σήμερα πίστευες πως η κατάψυξη διατηρεί αναλλοίωτες όλες τις τροφές, ήρθε η ώρα να σε ενημερώσουμε πως κάνεις λάθος. Κι όμως, υπάρχουν τροφές που δεν «αντέχουν» τις χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η σύσταση αλλά και η γεύση τους. Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιες είναι: - Λαχανικά όπως: αγγούρι, σέλινο, κρεμμύδι, μαρούλι, σέλερι - Φρούτα όπως: πορτοκάλι, μήλο, γκρέιπφρουτ, καρπούζι - Γαλακτοκομικά όπως: μαλακά τυριά, cottage cheese, κρέμα γάλακτος, γιαούρτι - Βότανα όπως: μαϊντανός, βασιλικός, δεντρολίβανο - Κρέας που έχει αποψυχθεί - Ξαναζεσταμένα φαγητά - Βρασμένα ζυμαρικά - Τηγανιτά φαγητά - Σως φτιαγμένες με αλεύρι - Καφές
Πηγή: queen.gr
|