Την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, θα πραγματοποιηθεί η agora, στην Παπάγου 22, Πολίχνη, από τις 18:30 ως τις 21:30.
Μια ανοιξιάτικη συνάντηση γευσιγνωσίας με προιόντα μικρών παραγωγών. Εκεί θα είναι οι παραγωγοί από τις Ρίζες του Κρόκου Κοζάνης για να δοκιμάσετε τα εκλεκτά αλείμματα τους από πιπεριές Φλωρίνης.
Επίσης οι chefstories από τη Θεσσαλονίκη για να δοκιμάσετε την πεντανόστιμη μαρμελάδα ελιά με μήλο και μέλι! Τα προιόντα τους μόλις βγήκαν στην ελληνική αγορά.
Νηστίσιμες προσθήκες που προέρχονται όλες από μικρούς παραγωγούς: Πυλιακή Γη, Βελουιτίνος, Pelion olive Farms, Α. Συνεταιρισμός Ροβίων, Α. Συνεταιρισμός Πεζών, Simply Greek, Αρκαδιά, Αλοννησιώτισσα, ελιές του Π. Χλιάπα. Τέλος θα παρουσιαστούν οι νέοι κωδικοί agora που είναι σαπούνια ελαιολάδου και γλυκόξινο έδεσμα ελιάς Καλαμών!
|