προτάσεις

Επιστροφή
 
+ + -
Βραδιά υψηλής γαστρονομίας στο Daios Food Bar Restaurant
Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

 

 

Το Daios Food Bar Restaurant σε συνεργασία με το Wine Style, σας προσκαλεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στην πρώτη βραδιά υψηλής γαστρονομίας για την νέα χρονιά. 

Μια βραδιά μοναδικών γεύσεων και αρωμάτων, αφιερωμένη στην παρουσίαση των κρασιών του Κτήματος Τέχνη Οίνου από το Μικροχώρι Δράμας. Κρασιά από ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με ένα ξεχωριστό μενού, ειδικά σχεδιασμένο από τον chef του Daios Food Bar Restaurant, Άγγελο Αγγελούδη και την ομάδα του. Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Άκης Παπαδόπουλος που θα μας μυήσει στην απόλαυση και την καλύτερη γνώση των κρασιών που δημιουργεί. 

ΜΕΝΟΥ 

Ταλαγάνι ψητό με τσάτνυ σως, αχλάδι, μπαλσάμικο, και σουσάμι Τέχνη Μαλαγουζιά 2013, Μαλαγουζιά Π.Γ.Ε Μακεδονία 

Λόλα ρόσα, μαρούλι, ρόκα με φιλέτο πορτοκάλι, μπατονέτες αχλαδιού, κουκουνάρι, λιαστή τομάτα και σαλάμι Λευκάδας σε ντρέσινγκ βατόμουρου Τέχνη Αλυπίας Ροζέ 2013, Syrah-Merlot-Sangiovese- Nebbiolo Cabernet Sauvignon. 

Π.Γ.Ε Δράμα Ριζότο με λαχανικά εποχής, φινόκιο, λεμόνι και αυγοτάραχο Ήδυσμα Δρυός Ασύρτικο 2012, Ασύρτικο Π.Γ.Ε Δράμα
 
Αρνάκι καρέ ψητό, μαριναρισμένο σε δενδρολίβανο και θυμάρι με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα κόκκινου κρασιού Ήδυσμα Δρυός Merlot 2009, Merlot Π.Γ.Ε Δράμα 

Τάρτα σοκολάτας, κρεμ ανγκλαί και σορμπέ κασσίς Κτήμα Τέχνη Οίνου, Ήδυσμα Στάγματος( Απόσταγμα οίνου παλαιωμένο σε δρύινο βαρέλι)
Επιστροφή