Η ανεξάρτητη ομάδα νέων «Π.Ε.Σ. το Δυτικά» συνδιοργανώνει την εκδήλωση «Πρωτομαγιά στο Καρατάσιου» μαζί με συλλόγους και φορείς της περιοχής που διεκδικούν το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου ως ελεύθερο χώρο πρασίνου και αναψυχής.
Από τις 11 το πρωί της Πρωτομαγιάς, η ομάδα μας θα βρίσκεται στο χώρο με μόνη της αποστολή να φροντίσει ώστε να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τα μικρά παιδιά, χάρη σε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει με μεράκι!
Πρόγραμμα
11.00 – 12.40: «Γινόμαστε μια παρέα», γνωριζόμαστε μικροί και μεγάλοι μέσα από θεατρικό παιχνίδι, μουσική και κίνηση
11.45 – 12.25: «Φαντασία και δημιουργία», πιάνουμε πηλό, λουλούδια και χρώματα και φτιάχνουμε μαγιάτικο στεφάνι, μουσικά όργανα από υλικά της φύσης και πολλά άλλα
12.30 – 13.10: «Παιχνιδοκαταστάσεις», ανακαλύπτουμε παιχνίδια από το σεντούκι του χθες. Τσουβαλοδρομίες, τζαμί, σχοινάκι, γόρδιος δεσμός, γάτες και ποντίκια.
13.15 – 14.00: «Στη σκιά του δέντρου», διαβάζουμε το αγαπημένο μας παραμύθι και γινόμαστε οι ήρωές του. Τα μεγαλύτερα παιδιά διαβάζουν για μας Ν
α μη ξεχάσω να φέρω: Ένα παλιό μπλουζάκι για τη δράση «Φαντασία και δημιουργία» Το αγαπημένο μου παραμύθι για τη δράση «Στη σκιά του δέντρου» Πρωτομαγιά στο Καρατάσιου Πέμπτη 1 Μαΐου, από τις 11.00 και μετά.
|