εκπαίδευση

Επιστροφή
 
+ + -
Ημερίδα «Η Καινοτομία ως αντίδοτο στην κρίση: Παραδείγματα από τον κλάδο τροφίμων και ποτών»
Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

 

 

Το Thessaloniki Food Festıval και η “Αγροτική Επιχειρηματικότητα – AgrıEntrepreneurshıp” σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα "Η Καινοτομία ως αντίδοτο στην κρίση: Παραδείγματα από τον κλάδο τροφίμων και ποτών".
 
Τετάρτη 12 Νοεμβρίου ώρα 18.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης Ομιλητές: Μιχάλης Τσαούτος Γενικός Διευθυντής ΕΨΑ Ανδρέας Σιούτης Γενικός Διευθυντής Organic 3S
Επιστροφή