Με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου, μία ολοήμερη εκδήλωση, που δίνει βήμα σε τοπικούς παραγωγούς και αναδεικνύει τις γεύσεις του τόπου μας. Στο πλαίσιο της χορηγίας, το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει μια μοναδική εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα τοπικής παραγωγής και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 11.00 έως τις 18.00 και, σε αυτό το διάστημα, οι τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, όπως προϊόντα ζύμης, είδη φούρνου, μπάρες δημητριακών, αλίπαστα, πιπεριές, μανιτάρια και γλυκά.
|