δραστηριότητες

Ερευνητικό Σεμινάριο Ensemble Physical Theatre & 7 Επίπεδα Σωματικής Έντασης του Performer
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί μια πρακτική εφαρμογή των βασικών αρχών του Ensemble Σωματικού θεάτρου και της εξερεύνησης των 7 Σωματικών Επιπέδων του performer, όπως τα εισήγαγε ο Jacques Lecoq, διασχίζοντας ταυτόχρονα το μονοπάτι "από το εγώ, στο εμείς".

Εισαγωγικός κύκλος μαθημάτων raja yoga
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Την Δευτέρα 3/2 και ώρα 19.30, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Brahma Kumaris που βρίσκεται στην Καλαμαριά στην οδό Ζορμπά 38Δ, αρχίζει καινούργιος κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων στη Raja Yoga.

Πρόσκληση σε θεατρική ομάδα Δήμου Παύλου Μελά
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Παύλου Μελά «Καπνομάγαζο» και ο σκηνοθέτης της ομάδας Δημήτρης Σακατζής προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη του θεάτρου και θέλουν να συμμετέχουν στις επόμενες παραστάσεις και θεατρικές δράσεις της ομάδας

Cine…therapy : Ανθρώπινες σχέσεις, σινεμά και ψυχολογία
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Cine…therapy: Ανθρώπινες σχέσεις, σινεμά και ψυχολογία

Αφηγήσεις παραμυθιών για ενηλίκους στις δημοτικές βιβλιοθήκες
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αφηγήσεις παραμυθιών για ενηλίκους διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες Κάτω Τούμπας και Άνω Πόλης, με αφηγήτρια την εκπαιδευτικό Νανά Τσοσκούνογλου – Μισοπολινού.

Δίκτυο Άλφα - Ομάδα για τη Διακοπή του Καπνίσματος
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δυτικής Θεσσαλονίκης Δίκτυο Άλφα διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Ομάδα για τη Διακοπή του Καπνίσματος.

Σελίδα 37 από 39 (229 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
33
34
35
36
[37]
38
39
Επόμενο